"Fotografie is perspectief kiezen.
Een camera die kan vliegen geeft meer keuze."

Sinds 1 januari 2021 is de nieuwe Europese dronewetgeving van kracht. Het is nu ook voor fotografen praktisch mogelijk om drone fotografie aan te bieden. De poort staat eindelijk open naar creatieve, kwaliteitsvolle en visueel interessante luchtbeelden. Als gecertificeerd en erkend beroepsfotograaf biedt ik vanaf heden mijn diensten ook aan vanuit het luchtruim. Een kwalitatieve postproductie en een snelle levering van het beeldmateriaal behoren tot onze standaard service.

Stel uw vraag

6 diensten op maat

Verzekeringen

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Heeft u schade opgelopen door storm, brand of een natuurramp? Luchtfoto’s brengen klaarheid voor de verzekeraar. We brengen de opgelopen schade gedetailleerd vanuit elk mogelijk perspectief in beeld zodat u over alle nodige bewijsstukken beschikt voor uw dossier.

Vastgoed

Wenst u uw pand te laten opvallen tussen de duizenden immo-zoekertjes? Dan zijn drone-beelden wat u zoekt. Foto’s vanuit een uitzonderlijke hoek trekken de aandacht én geven in één oogopslag een schat aan relevante informatie over uw pand en de omgeving. Ook voor het interieur in beeld te brengen kan dronefotografie een meerwaarde betekenen.

Patrimonium

Elke stad en gemeente in Vlaanderen beschikt over tal van onroerende goederen met cultuurhistorische waarde. Luchtfoto’s laten toe de toestand van het patrimonium op te volgen met het oog op eventuele onderhoudswerken of renovaties. Wenst u bepaalde toeristische troeven extra uit te spelen? Dan zijn beelden met een unieke invalshoek een must.

Marketing

Luchtfotografie is een sterk medium in het mee vormgeven van je corporate identity. Sprekende luchtfoto’s van uw bedrijf, project of evenement trekken eenvoudig de aandacht van iedere kijker. Geef nieuw perspectief aan uw huisstijl en integreer de luchtfoto’s in uw bedrijfswebsite, drukwerk en publicaties.

Werfopvolging

Heeft u een bouwbedrijf en wenst u de ontwikkelingen van uw projecten digitaal vast te leggen? Drone-beelden zijn interessant zowel voor uw projectteam als voor uw klanten die zo vanop afstand de vooruitgang op de werf kunnen volgen.

Evenementen

Heeft u een bedrijfsfeest, huwelijk, cultureel evenement of een andere activiteit waar u graag luchtbeelden van heeft? Wij sturen met plezier een drone in de lucht voor een beeldreportage vanuit een ongezien perspectief!

FAQ

Mag vliegen overal?

Het Directoraat-Generaal Luchtvaart (DGLV) beheert het luchtruim in België. Zowel voor vliegtuigen, balonnen, parachutsprongen en drones. Zij bepalen waar wel en niet gevlogen mag worden en soms leggen gemeentes extra beperkingen op. Voor elke vlucht houden we ons aan de locatieregels en melden onze vlucht aan de luchtverkeersleiding.

Hoe zit het met privacy?

Als burger bent u beschermd door de Privacywet voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Als drone piloot ben je dus verplicht om respect te hebben voor individuele privacy. Bij de beelden die wij maken zorgen we ervoor dat u niet herkenbaar op onze foto staat. We kijken niet binnen en gluren niet in uw tuin. Dat is gewoon onbeleefd.

Hoe lang duurt een shoot?

Een vlucht duurt meestal minder dan een uur. Binnen die tijd wordt er verschillende keren geland om batterijen te wisselen. Ook is het mogelijk dat we de dagen of weken erop nogmaals langskomen. Schrik dus niet als u onze drone een paar keer ziet.

Hoe herkent u ons?

Is het een kleine, rustige drone die zijn tijd neemt? Ziet u een rode streep onderaan? Dan kan het best één van ons zijn. Als piloot houden we steeds oogcontact met de drone. U vindt ons dus in de buurt. Bovendien heeft elke drone een nummerplaat met ons operatienummer BELsxarn26utfvko.

Welke kwaliteit mag u verwachten?

De kwaliteit van de sensor is vergelijkbaar met die van een goede smartphone. We stellen de camera zo in dat de maximale kwaliteit uit de sensor wordt gehaald. Tijdens de nabewerking wordt die verder verhoogd. Standaard foto's zijn geschikt voor drukwerk, samengevoegde beelden kunnen tot posterformaat.

 • Standaard

  30x20cm

 • Giga Resolution

  120x80cm

 • 4K Video

  3840x2160px

 • Web Video

  1920x1080px

Neem contact op, we helpen je graag verder

Ontvang je graag een offerte op maat? Of wil je liever direct de link om jouw fotoshoot te boeken?

Bekijk extra portfolio

Selecteer beelden die bij jouw visie passen.

portfolio

Mail je vraag

En inspiratiebeelden. Mail die ook gerust door.